Image default
LifeStyle

Cazi de baie de lux pentru bai exclusiviste

Compania estoniana Frant Seer ofera o solutie inedita de design in sala de baie prin Khis, adica gama de cazi de lux din lemn.

Realizata din lemn lucrat manual, fiecare cada din gama Khis este asamblata individual, de mana, cu o atentie deosebita pentru fiecare detaliu. Un adevarat festin pentru simturi, aceste cazi de baie se remarca prin designul elegant si detaliile extravagante, contemporane.

Cazile Khis sunt disponibile in trei modele – First, Eternal si Natural -, in culorile maro inchis si doua tonuri mai inchise, care se apropie de negru. Finisajul puternic al lemnului contrasteaza izbitor cu accesoriile metalice, care aduc o atingere rece materialului organic cald. Culorile inchise pot fi atribuite si prelucrarii termice a lemnului, care le face extrem de rezistente la apa si durabile.

Aceste cazi de baie de lux sunt finisate cu materiale ecologice, cum ar fi uleiul din seminte naturale sau ceara fierbinte. Cazile sunt disponibile cu fund din lemn sau piatra. Fiecare model de cada te poate ajuta sa oferi salii de baie un aspect personalizat, distinct, extravagant.

 

Articole similare

Legume la cuptor

de la cititori

Si animalul tau de companie are nevoie de confort

casamea.ro

Concert Grigore Leșe și cete de colindători – Așteptând Crăciunul – 4 decembrie, 2017, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București, Sala Studio, ora 19:00

comunicat de presa

Lasă un comentariu