Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Câteva nopţi poţi trăi ca într-o poveste

Această casă ce pare desprinsă dintr-un basm ar putea să le fie familiară pasionaţilor de filme disney sau celor care în copilărie au urmărit simpaticul film de animaţie “Snow White and the Seven Dwarfs”.

Se crede chiar că simpatica proprietate ar fi inspirat celebrul film disney realizat în 1937. Un singur aspect nu a fost inclus în povestea originală: faptul că poate fi închiriată amatorilor pentru scurt timp.

Această casă cottage se află în Hollywood Hills, California, şi aparţine unei familii încă din 1930. Locuinţa se desfăşoară pe o suprafaţă de 111,48 de mp şi beneficiază de două dormitoare (un dormitor principal şi unul de oaspeţi).

Casa include elemente specificie stilului Tudor, cum ar fi grinzile decorative din lemn şi ferestrele cu ochiuri de geam în formă de diamant, la care se adaugă foişorul în formă de castel cu  turnuleţ.

Recent, proprietatea a fost restaurată de designerul Joshua Cain de la Saxony Design Build din Los Angeles. „Renovarea a inclus integrarea unor corpuri de iluminat aparţinând unor branduri noi, restaurarea elementelor din lemn şi înlocuirea podelei din bucătărie cu alta din marmură, pentru a se potrivi cu faţada originală a scării interioare în formă de spirală”, a mărturisit proprietarul Mark Waier, director de marketing în Los Angeles.

La exterior îţi vor cuceri ochiul elemente ce par rupte din cărţile cu ilustrate: scări din cărămidă şi piatră, trotuare, copaci şi flori, un mini pod şi vederi către văile din jur. În apropierea casei există chiar şi un iaz cu peşti şi o cascadă, ce oferă proprietăţii un plus de farmec.

Cei care îşi doresc să experimenteze traiul într-o casă ca-n poveşti trebuie să scoată din buzunar aproximativ 300 de dolari pe noapte. Anunţul de închirirere a fost postat pe site-ul www.vrbo.com. Fiind o locuinţă atipică şi cu un farmec unic, cu siguranţă experienţa va fi şi ea unică.

Pentru a vizualiza mai multe imagini cu această casă magică accesează galeria foto.

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Articole similare

Stilul minimalist si senzatia de spatiu in cazul apartamentelor mici sau garsonierelor

casamea.ro

4 idei simpatice pentru aranjarea mesei de Paște

casamea.ro

Un apartament modern „prinde” viata prin accente de verde lime

Catalina Coca

Lasă un comentariu