Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casuta simpla, dar fermecatoare

Aceasta superba casa de pe insula Formentera reprezinta refugiul perfect in lunile de vara. Decorul simplu si atmosfera degajata te pot ajuta sa uiti complet de viata sofisticata si agitata de la oras.

Citeste si: O casa mediteraneana renovata in stil country

Exteriorul este pe cat de simplu, pe atat de cuceritor. Arhitectura boema, constrastele cromatice (alb-albastru) si piscina creeaza o scena pitoreasca deosebit de atragatoare.

Citeste si: Casuta pe plaja, cu decor spectaculos

Odata ce patruzi in interiorul casei, te surprinde simplitatea amenajarii. Grinzile din lemn si mobilierul eclectic fac trimitere la locuintele rurale mediteraneene. Prin fundalul alb si elementele decorative in culori de pamant se continua schema cromatica a exteriorului.

Citeste si: O casuta fermecatoare intr-un paradis verde

Zona de zi este mobilata sumar, cu canapea, scaune din lemn si o masa cu linii curbate. Scara duce catre o zona de sedere, creata aproape de tavan. Bucataria este la fel de simplista, pastrand un design curat. Zona de noapte este amenajata dupa aceleasi coordonate. Elementele de de cor sunt din lemn si piatra, doua materiale naturale care sporesc atmosfera degajata a interiorului.

Articole similare

Cat de mult conteaza spatiul in alegerea mobilierului?

Catalina Coca

Nunti reagale, nr. 1

RL online

Stilul francez in designul interior

Luana Ibacka

Lasă un comentariu