Image default
Amenajare bucatarie Practic

Castiga mai mult spatiu de stocare in bucatarie

Descopera cum poti avea o bucatarie organizata si estetica, in acelasi timp, apeland la cateva idei de depozitare simple, dar eficiente.

Profita cat poti de mult de orice suprafata din bucatarie, fie ea si la inaltime. Atunci cand bufetul este neincapator, colectia ta de portelan poate sta foarte bine deasupra acestuia, daca spatiul iti permite. Nu doar te scapa de griji depozitarii, dar arata si bine.

Cateva rafturi „deschise”, compacte, ofera, pe langa functia de stocare, si acces rapid la ustensile, ingrediente, etc. In plus, raftul de jos poate „gazdui” electrocasnice de dimensiuni mici-medii, iar pentru a nu le muta din loc atunci cand gatiti, montati in spatele mobilierului o sursa electrica.

Potentialul pe care il au usile este de multe ori ignorat. Ataseaza cateva polite pe interiorul acestora si se vor dovedi extrem de utile.

Spatiul de sub chiuveta este intr-adevar folosit, dar nu organizat. El trebuie tratat ca orice alta parte a mobilierului din bucatarie, insa divizat inteligent.

Acelasi lucru poate fi spus despre spatiul de sub aragaz, asta in cazul in care cuptorul lipseste, este separat.

Insula este un atu in orice bucatarie. Este incapatoare si foarte folositoare. Acolo puteti expune colectia de carti de gatit sau chiar un mic televizor care sa va tina companie.

Combinatia dintre rafturi „deschise” si sertare „inchise”ofera un look modern bucatariei tale, iar electrocasnicele incorporabile sunt o solutie potrivita intr-un spatiu mic.

Sursa foto: www.bhg.com

 

 

Articole similare

10 dormitoare pentru adolescente

Catalina Coca

Masa festiva tot timpul

Elena Turcu

Dormitor elegant si luminos

Elena Virlan

Lasă un comentariu