Image default
Amenajari Interioare

Castiga acum alaturi de Philips si www.casamea.ro

 20483-philips-hp-6509large6765-4927-855-1.jpgEpilator  Philips Satinelle Softeste foarte precis pentru pielea ca matasea, prinde chiar si firele cele mai scurte.

Dotat cu capac opti-start pentru masaj, accesoriu pentru ridicare si masaj, cap pentru raderea zonelor delicate, cap de tundere pentru zona inghinala si doua viteze, epilatorul este disponibil la un pret de xxx lei.20482-philips-hp-6400large6765-4927-837-1.jpg

Vezi mai multe detalii despre acest produs  20484-sigla.gif 

 

Prezinta-ne pana xx.10.2010 in caseta de comentarii trei elemente care definesc brandul Philips si noi te rasplatim cu produsul din imagine, un Epilator Satinelle Soft de la Philips.

 

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data xx+1.10.2010

 

 

 

NOTA:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice.

Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270

Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier, castigatorul urmand sa suporte toate taxele de curierat/posta rezultate.

Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Castigatorii concursurilor organizate de www.casamea.ro

Articole similare

Cum să îți personalizezi locuința folosind tapetul din vinil

casamea.ro

Biroul care ascunde cablurile

Alexandra Petraru

Tigaia grill – un ajutor de nadejde in bucatarie

casamea.ro

Lasă un comentariu