Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Case manipuleaza deseurile la RWM 2010

Case Echipamente de Constructii va prezenta in cadrul evenimentului RWM de anul acesta, specializat in managementul materialelor reciclabile, noul excavator industrial CX210B-SL, precum si pe mai marele manipulator de materiale CX240B-MH. Vizitatorii de la Birmingham NEC Show, care se va desfasura intre 14 – 16 septembrie, vor avea sansa sa examineze cele doua echipamente accesorizate cu un graifer cu cinci carlige Kinshofer, respectiv o cupa selectore pentru deseuri de aceeasi marca.

Fiecare utilaj a fost atent proiectat, cu scopul de a incorpora cat mai multa robustete, datorita cadrelor de ranforsare si contragreutatilor suplimentare, dar si pentru a opera cat mai delicat posibil, datorita cabinei hidraulice si echipamentului performant din dotare.

Cu o tehnologie probata si demonstrata deja de excavatoarele pe senile CX210B si CX240B, cele doua echipamente sunt proiectate sa opereze cu o gama larga de graifere si alte accesorii de apucat. Modelul CX240B-MH are un brat de 7,1 m si un brat de apucare de 5 m, ceea ce furnizeaza o capacitate de ridicare superioara. Sunt disponibile si variante cu brate diferite, impreuna cu o contragreutate mai mare de 6,9 tone pentru o stabilitate totala, chiar si la intinderi maxime ale bratelor, oferind incredere operatorului si o crestere a performantei de lucru.

Excavatorul industrial CX210B-SL foloseste un brat special de 6,8 m, cu un gat de gasca de adancime de 5,2 m, utilizat la manipularea deseurilor industriale. Cabina Case CX-B este foarte confortabila si ofera o vizibilitate buna datorita sistemului elevator care o ridica la 2,3 m inaltime, iar structura rigida asigura stabilitate si incredere operatorului.

Clean Power

Atat CX210B, cat si CX240B sunt propulsate de un motor diesel Isuzu cu emisii scazute. Turbocharger-ul si intercoolerul dau motorului o putere de 157 CP (117 kW) si un cuplu de 628 Nm, la modelul CX210B, si 177 CP (132 kW), cu un cuplu de 636 Nm, la modelul CX240B.

Echipamentele sunt dotate cu sistemul Case Intelligent Computer Command Control System (ICCCS), cu ajutorul lui operatorul detinand controlul complet asupra motorului si asupra sistemului hidraulic. CX210B-SL este echipamentul ideal pentru incarcarea camioanelor si a lucrului in curte, iar CX240B-MH este modelul perfect pentru manipularea deseurilor si incarcarea lor in nava.

 

Articole similare

O casa pentru tineri nonconformisti

Cristina Popa

Primul pas pentru hidroizolarea locuintei!

RL online

Rambursarea in avans a creditului

Raluca Dobre

Lasă un comentariu