Image default
Amenajari Interioare

casamea.ro si akira accessoires te premiaza

Inscrie-te la newsletterul casamea.ro in perioada 15 noiembrie – 15 decembrie si poti castiga un set de bijuterii handmade.

34307-lersrosesenchainees5.jpg 34308-roseaddict.jpg

akira accessoires a creat special pentru tine un colier si o bratara, ambele accesorizate cu trandafiri delicati rosii.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

 

NOTA:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice.

Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270

Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier, urmand ca taxele de transport sa fie suportate de castigator.

Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Articole similare

Albul si amenajarile interioare

casamea.ro

Caminul ideal pentru o familie din Bucuresti

Madalina Craciun

12 tipuri de constructii pentru viitor

Elena Virlan

Lasă un comentariu