Image default
Case de vacanta

Casa spectaculoasă din Beverly Hills a actriței Jennifer Aniston

Puține persoane publice vorbesc cu atâta căldură despre casele lor, așa cum o face actrița Jennifer Aniston într-un reportaj apărut în revista Architectural Digest.

Casa ei din Beverly Hills este un adevărat sanctuar dedicat bunului gust și a cărui poveste o vei afla în continuare. 

Imobilul a fost proiectat și construit în anii ’70 de către arhitectul Harold W. Levitt. În momentul în care Aniston a făcut achiziția, acesta era într-un amplu proces de renovare, dar acest lucru conta prea puțin având în vedere chimia pe care actrița a avut-o cu tot ce a însemnat această casă. Nu mai puțin de șapte luni i-a luat să negocieze cu proprietara, care nu era decisă dacă să vândă sau nu.

Doi ani și jumătate a lucrat îndeaproape, alături de designerul Stephen Shadley, pentru a pune cap la cap tot ce se vede în imagini. Designerul a avut mână liberă la această lucrare și recunoaște că și-ar dori să aibă mai des astfel de clienți. 

Rezultatul este un interior dramatic, care are un aer asiatic. Un fel de colț zen, în mijlocul unui oraș agitat. Paleta de culori aleasă a pornit de la marou lemnului de tec brazilian sau cumaru, așa cum este el cunoscut local. Podelele, pereții, acoperișul și mici accesorii din casă au fost alese în nuanțe de maro cald.

Camera preferată 

Aniston spune că, având în vedere faptul că prin profesia ei trebuie să distreze oamenii, casa ei nu avea cum să aibă o altă misiune. Toți cei care vin aici au parte de distracție! 

Camera preferată a actriței este bucătăria, pentru că aici este cuptorul special pentru copt pizza și o zonă dedicată vinurilor de calitate. 

Un hol lung, decorat cu fotografiile lui Mark Shaw, care au apărut inițial în revista Life și care ilustrează modele la un show Balmain couture din 1954, duce spre dormitorul matrimonial. Acesta din urmă este decorat cu linii simple și are un aer specific anilor ’70. Patul este practic o platformă proiectată tot de Shadley. 

Inițial dormitorul avea două băi, una pentru el și una pentru ea. Actrița a preferat să desființeze baia lui și să o transforme într-un mic spa. 

“Casa mea este ca o mare îmbrățișare. Iubesc liniștea de aici”, a concluzionat actrița. 

Vezi mai multe imagini din casa spectaculoasă a actriței Jennifer Aniston în galeria foto. 

Foto: Architectural Digest, Scott Frances

Articole similare

Un loft impresionant, în inima New York-ului

casamea.ro

Acasa la Charlie Sheen

Elena Turcu

Acasa la Lindsay Lohan

Elena Turcu

Lasă un comentariu