Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casă rustică amenajată modern

Chiar şi designerii şi arhitecţii care se numără printre cei mai mari fani ai stilului rustic urmăresc să introducă în amenajările lor acel touch modern care să facă locuinţele pretabile stilului de viaţă actual.

O dovadă certă avem prin această casă rustică ce aparţine arhitectului Ptolemy Dean, care trăieşte aici împreună cu soţia lui, Charlie, şi cei trei copii ai lor. Deşi este cunoscut pentru activitatea sa de conservare a clădirilor istorice, Ptolemy Dean şi-a dorit să ofere un suflu contemporan acestei reşedinţe care, prin arhitectura exterioară, se integrează perfect în peisajul rural, alături de vechile ferme convertite în locuinţe de familie.

Casa are o amplasare avantajoasă, oferind o vedere frumoasă către Sussex Weald. De aici şi pănă la Londra, unde are biroul,  arhitectul face aproximativ o oră cu trenul, timp în care, de obicei, lucrează, pictează sau desenează.

Argumentele pe care le oferă în favoarea vieţii departe de oraş sunt cât se poate de convingătoare: linişte, aer curat, peisaje încântătoare, confort şi un stil de viaţă mai sănătos. Toate aceste avantaje sunt completate de facilităţile locuinţei: spaţii generoase şi mult mai bine personalizate, utilităţi moderne şi posibilităţi aproape nelimitate de a face update-uri în decor.

Decorul interior reprezintă un mix de clasic, rustic şi modern. Finisajele sunt în mare parte rustice, iar mobilierul şi accesoriile îmbină mai multe stiluri şi influenţe, de la clasic sau etnic şi până la modern sau contemporan. La fel de surprinzătoare sunt şi combinaţiile de culori: nuanţe neutre (gri, crem, bej) şi tonuri tari (roşu intens, albastru profund).

Pentru o vizualizare completă a casei, te invităm să accesezi galeria foto.

Sursa foto: www.houseandgarden.co.uk

 

 

 

 

Articole similare

Despre motivele pentru care merita sa folosesti un mop cu aburi

comunicat de presa

Inspirat din 1001 de nopti

Revista Domus

FOOD&WINE – octombrie 2009

RL online

Lasă un comentariu