Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa perfecta pentru o familie tanara

Inca de la prima vedere se remarca o „impletire” intre stilul clasic si cel contemporan, nimic extravagant, dar nici banal. Talentul lui Sarah de a combina stiluri si elemente diferite  este surprins in toate interioarele locuintei: living, bucatarie, dining si dormitoare.

Parterul casei este foarte luminat, aerisit si spatios datorita ferestrelor largi, tavanului inalt, dar si zonei de tip open-space, creata intre living, bucatarie si dining. Paleta cromatica neutra contribuie si ea la crearea unei atmosfere linistite si primitoare, deloc sufocante. In living se afla si un semineu, in timp ce in bucatarie a fost creat un mic spatiu de lucru. Interioarele sunt accesorizate cu multe tablouri, suveniruri si alte obiecte personale ale familiei.

In dormitorul matrimonial, tablia supradimensionata a patului a fost alegerea lui Matt, dar si Sarah s-a aratat a fi incantata de ea datorita multifunctionalitatii ei. Astfel, nu au mai fost necesare clasicele noptiere sau polite de deasupra patului, tablia fiind un spatiu de depozitare inedit si util. Culorile sunt la fel de relaxante si placute ca si in living.

Camera fetitei a fost gandita in avans. Nu este nici foarte copilaroasa, dar nici sobra, in acest fel, amenajarea de acum va face parte din viata lui Ashlyn pentru mai multi ani. De asemenea, dormitorul micutei este spatios, vesel si, cel mai important, organizat.

 

 

Articole similare

Un decor ce reînvie eleganţa vremurilor de altădată

casamea.ro

Căsuţă de oaspeţi cu aer de vacanţă

casamea.ro

O casa de tara autentica

Elena Virlan

Lasă un comentariu