Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa North Kingsway: o casa de dupa razboi transformata intr-o casa moderna

Altius Architecture a terminat recent o casa in Toronto. Casa este numita North Kingsway House si este un camin minunat cu un design modern prin formele si culorile alese. Ferestrele enorme lasa lumina naturala sa intre in toate camerele.

Cea mai mare provocare a fost transformarea fatadei si intarirea relatiei estetice dintre aceasta si adaugirile ulterioare fara prea multe renovari. Prezervarea structurii cladirii existente a fost unul dintre scopurile principale ale proiectului. Chiar daca fatada pare diferita de restul cladirii, structura nu a fost schimbata aproape deloc, deschiderile existente fiind folosite in continuare.

Prin izolarea casei pe dinafara, toata masa termica poate fi utilizata pentru a modera temperaturile interioare si umiditatea si pentru a facilita ventilatia nocturna care reduce necesitatile de racire. Incalzirea se face prin pardoseala. Aplicarea unui nou sistem de placare exterioara pe toate fatadele existente ofera posibiliatea reizolarii tuturor peretilor exteriori, ajutand la stabilizarea strategiilor de incalzire si racire. Impreuna cu izolarea placajului de la subsol si cu reizolarea tuturor peretilor subsolului, pierderile de caldura sunt reduse la minim.

 

 

Articole similare

Cum eviti deteriorarea parchetului?

Luana Ibacka

4 aparate inteligente pentru intretinerea curateniei apartamentului tau

casamea.ro

Designul de interior, o necesitate sau un moft?

casamea.ro

Lasă un comentariu