Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa newyorkeza cu cinci nivele

La fel se intampla si cu proprietatea din inima Manhattan-ului, pe care agentii imobiliari newyorkezi i-au vandut-o recent unui om de afaceri american pentru suma de 11,4 milioane de dolari, potrivit Zillow.com.

Desi la exterior nu se deosebeste de orice alta cladire din Manhattan, aceasta ne atrage atentia prin vechimea si prin interiorul sau modern, spatios si luminos.

Cladirea a fost construita in 1858 si are cinci nivele, unde gasim patru dormitoare, doua biblioteci, cinci bai si patru seminee. In plus, casa este dotata cu o pivnita de vinuri, o bucatarie transformata in bar si o alta bucatarie spatioasa, unde vasele de gatit stau expuse cu mandrie pe perete.

Putem intui implicarea designerilor in amenajarea incaperilor, insa casa are, cu toate acestea, o puternica amprenta personala, care ii da un aer calduros si primitor, transformand-i in locul drag numit “acasa”.

Daca am face o lista cu ce ne place cel mai mult la cladirea de mai sus, am mentiona modul in care se imbina obiectele diverse de mobilier, biblioteca de familie, paturile inalte si peretii din geam, dar si curtea interioara, care te invita parca sa uiti ca esti intr-unul din cele mai mari si mai neobosite orase ale lumii.

 

Articole similare

Apartament modern chic

Oana Voicu

Un camin colorat pentru o familie cu doi copii

Catalina Coca

O baie 100% moderna

Elena Virlan

Lasă un comentariu