Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa moderna pentru o familie indragostita de natura si frumos

Aceasta casa spectaculoasa cu arhitectura moderna este situata in Austin, Texas, si a fost proiectata de Alterstudio Architecture.

Constructia este foarte bine localizata si se intinde pe o suprafata generoasa. Arhitectura moderna a locuintei, compartimentarea interioara inteligenta si materialele de foarte buna calitate o transforma intr-o resedinta foarte bine cotata.

Casa se distinge prin compozitia sinuoasa, data de volumele monolitice, care ofera vederi unice. Exteriorul seduce prin juxtapunerea atenta a volumelor, prin liniile si texturile materialelor de finisaj (panouri din lemn, sticla, beton, piatra). Volumele monolitice contribuie, de asemenea, la crearea  de spatii ordonate, deschise, care dezvaluie o panorama impresionanta.

Interiorul continua linia moderna a arhitecturii exterioare. Finisajele sunt in ton cu cele exterioare (aceleasi texturi), iar paleta cromatica a interiorului se regaseste si la exterior. Incaperile incanta vizual prin acuratetea designului si frumusetea elementor decorative. Fiecare camera are dimensiuni generoase si comunica cu exteriorul datorita suprafetelor mari vitrate. Conceptul de amenajare se bazeaza pe un design indraznet si multe detalii subtile, care atrage si, totodata, inspira. Un deliciu vizual in adevaratul sens al cuvantului.

Articole similare

Cat de importante sunt detaliile decorative intr-o amenajare

Elena Virlan

AC6229 – aspiratorul de mana portabil oferit de www.casamea.ro

RL online

Fabrica de case pe structura usoara

Luana Ibacka

Lasă un comentariu