Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Casa moderna pe teren ingust: 152 mp, P + 1 E

O casa urbana trebuie realizata in asa fel incat sa asigure confort, functionalitate si posibilitati de relaxare, chiar daca este realizata pe un teren ingust. Un exemplu reusit avem prin aceasta casa cu design modern, in care spatiul disponibil a fost valorificat la maximum.

Suprafata: 152 de mp

Dormitoare: 3

Bai: 2

Garaj: 1

Parterul contine o suprafata de 89 de mp si integreaza toate functiunile necesare: living, dining, bucatarie, dormitor si o baie. Al doilea etaj este format din doua dormitoare si o baie comuna. Primul dormitor de la etaj are iesire catre balcon si terasa, aceasta din urma fiind amenajata pe acoperisul garajului.

Principalele caracteristici ale acestei case moderne sunt detaliile decorative din piatra, balustradele vopsite in negru, ferestrele si usile glisante. Casa ofera o serie de avantaje notabile. De exemplu, peretele de pe latura din dreapta (a garajului si dormitorului) este antifoc. Apoi, acoperisul nu necesita niciun fel de intretinere in primii ani. In astfel de cazuri, este esential sa se acorde mai multa atentie in timpul constructiei acoperisului, adica in lucrari de impermeabilizare.

Sursa foto: www.pinoyeplans.com

 

Articole similare

Sapa autonivelanta

Dan Mazilu

Locuinta P + 1E 21/8

RL online

Achizitia unei locuinte poate intarzia cu pana la 80 de zile din cauza birocratiei

Costel Popa

Lasă un comentariu