Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa moderna intr-un parc

La marginea unui parc al orasului Helsingborg din Suedia se dezvaluie o casa cocheta, care se bucura de multe privilegii: este construita intr-o zona cu foarte multa verdeata, beneficiaza de o gradina frumoasa si piscina.

Locuinta se intinde pe o suprafata de 350 de metri patrati si se compune din doua etaje. Arhitectura moderna, finisajele albe si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.

Citeste si: O casa captivanta cu arhitectura contemporana

Interiorul este amenajat in stil modern, dar incorporeaza si elemente de factura clasica, cum ar fi canapelele negre din living. Amenajarea integreaza diverse tipuri de materiale si texturi: suprafete lustruite, elemente din lemn si piele. Tablouri si alte piese de arta sunt inserate in toate cele 7 incaperi. La capitolul cromatica, intalnim alb si nuante neutre, folosite preponderent la finisaje, si culori mature, la accesorii.

Citeste si: Casa moderna in sudul Frantei

Scara duce catre o biblioteca impresionanta si un colt de lectura confortabil. Este foarte interesant modul in care a fost construita biblioteca: rafturi in interiorul unui perete, cu usi din lemn si sticla.

Va lasam sa admirati imaginile si sa va inspirati pentru a va proiecta o casa de vis.

Articole similare

Domus – ianuarie-februarie 2011

RL online

Rozul – o culoare care iti bucura privirea

Catalina Coca

3 stiluri de amenajare pentru living – materiale, culori, volume

comunicat de presa

Lasă un comentariu