Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa moderna cu arhitectura calda si prietenoasa

Acest “conac” modern realizat cu multe elemente din lemn se afla pe varful unui deal. Proiectul de arhitectura poarta semnatura celor de la Bligh Graham Architects.

Casa este formata din volume de diferite dimensiuni care se interconecteaza, subliniind finisajele superbe din lemn. Acest material este utilizat si la interior, adica la finisaje, tamplarie si multe dintre piesele de mobilier.

In amenajarea interioara, sunt folosite nuante si esente diferite de lemn, care nu se asorteaza neaparat, dar se completeaza reciproc. Fiecare obiect din lemn are stilul si caldura sa.

Cand ai o casa amplasata la inaltime, este important sa maximizezi peisajul exterior din cat mai multe unghiuri. Exact acest lucru au facut si acesti arhitecti. Frumusetea exteriorului (gradina, piscina si vegetatia bogata) reprezinta „puncte de atractie” posibil de admirat din interior.

Avand in vedere ca este o casa moderna, amenajata minimalist, zona de zi este calda si primitoare. Ferestrele mari „aduc” soarele si lumina inauntru. Bucataria cu zona de dining este locul in care oamenii si lucrurile se intalnesc. Insula mare in stil modern si barul pentru micul dejun incita la dialog si socializare.

Studioul de arta este amenajat la nivelul superior. Aici, ferestrele mari iti permit sa admiri copacii din jur (ca in mijlocul naturii), dar fara sa fii expus la intemperii.

Aceasta casa este foarte potrivita pentru persoanele creative, care vor sa fie inconjurate de natura si lucruri care sa ii inspire.

La exterior, a fost amenajata o zona de luat masa, dotata cu gratar si semineu, numai bune  pentru gazduirea unei petreceri in aer liber.

 

Sursa foto: www.home-designing.com

Articole similare

Pastreaza traditiile, reinventeaza decorul!

Laura Ilica

Reguli de aur in asezarea tablourilor

Elena Turcu

Canapele pentru living-uri spatioase

Catalina Coca

Lasă un comentariu