Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa minimalista si ultramoderna in Kaijin, Japonia

Japonezii au un mod aparte de a construi case, principiul lor de baza, care primeaza inaintea esteticii, este siguranta, avand in vedere desele cutremure care se produc in Tara Soarelui-Rasare.

Aceasta casa din Kaijin nu face exceptie de la regula de baza a arhitectilor si constructorilor japonezi, mai exact aceea care priveste siguranta cladirii inainte de restul aspectelor care trebuie considerate.

Arhitectii japonezi se siuteaza adesea la extreme, reusind sa gandeasca case si cladiri foarte creative si inedite, pe cand altii prefera un stil ultramodern, dar minimalist, care sa nu spuna aproape nimic despre proprietarii casei.

Casa aceasta din Kaijin este construita intr-o maniera foarte pragmatica, lipsita aproape in totalitate de elemente decorative, atat in interior, cat si in exterior, si poate da cu mare usurinta impresia ca in interior se afla birouri, nu o locuinta de familie.

Avand o suprafata totala de 70 metri patrati, putem spune ca fiecare centimetru din casa are un scop si nu exista elemente care sa nu isi aiba rostul in aceasta casa extrem de bine organizata si amenajata intr-un stil minimalist.

Articole similare

Designerul Mihaela Ionescu si-a amenjat propria locuinta

Elena Virlan

Ion Ana Maria

RL online

Locuință și spațiu de lucru reunite sub același acoperiș

casamea.ro

Lasă un comentariu