Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa luminoasa, in culori naturale

Oricine va pasi in interiorul acestei case se va simti cuprins de o stare de liniste si calm. Tonurile naturale ale peretilor si pardoselii creeaza o atmosfera relaxanta si foarte primitoare.

La aceasta contribuie si lumina naturala care patrunde prin ferestrele mari si usile din sticla. Cu siguranta, in amenajarea acestei locuinte s-a pus accent pe frumusetea elementelor naturale. In sprijinul acestei idei vin piesele de mobilier din lemn (dulapuri, mese), cosurile din fibre si accesoriile din tesaturi naturale. Chiar si terasa a fost acoperita cu o marchiza dintr-un material natural, si anume: rachita.

Dulapurile si mesele in culori inchise creeaza un contrast placut cu nuantele mai deschise ale peretilor (diverse tonuri de bej). In acest cadru, accentele de culoare sunt introduse prin plante si fructe, care completeaza imaginea naturala a interiorului.

Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, sunt suficiente pentru a te deconecta de agitatia si stresul cotidian.

Pentru mai multe imagini acceseaza galeria foto.

Articole similare

Fotoliul cu spatar rabatabil – relaxare fara limite

Catalina Coca

Apartament superb în Paris, cu vedere spre Turnul Eiffel

casamea.ro

Fereastra balcon de mansarda

Elena Turcu

Lasă un comentariu