Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa luminoasa cu mansarda generoasa

Povestea acestei case a inceput in momentul in care proprietarii au cumparat un lot de teren langa Bucuresti cu scopul de a construi o locuinta dupa sufletul lor.

Le place sa spună ca locuiesc intr-un colt de rai, retras si cu multa verdeata.

Inspirandu-se din calatoriile pe care le-au facut in strainatate, proprietarii au reusit sa contureze, in timp, imaginea casei fara sa scape din vedere nici macar un amanunt.

Locuinta trebuia sa fie spatioasa, luminoasa si inconjurata de o terasa generoasa. Pentru ca aceste dorinte sa fie indeplinite, cele doua niveluri (parterul si mansarda) au fost compartimentate foarte putin doar pentru delimitarea bailor, a dormitoarelor si a bucatariei.

In plus, proprietarii si-au dorit o atmosfera extrem de calda la mansarda, asa ca au optat pentru finisaje realizate, in exclusivitate, din lemn de brad lasat la vedere. Aici este, in cea mai mare parte, un open space care gazduieste, in sezonul rece, petrecerile organizate cu regularitate de proprietari.

Langa locuinta principala, au mai construit doua incinte: o casa pentru oaspeti si un garaj modern pentru doua masini. „Casuta de oaspeti are doua dormitoare, o zona de zi si o baie, iar oaspetii nostri se pot simti aici ca acasa”.

Articole similare

Idei de culori in care poti sa iti amenajezi locuinta

casamea.ro

Vila contemporana in Tailanda

casamea.ro

Apartament cu stil in Sao Paulo, o reinterpretare Pop Art

Radu Vezure

Lasă un comentariu