Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa in Ottawa – un amestec de serenitate rustica si stil modern

Realizata de firma de arhitectura Christofer Simmonds, Gatineau Hills Residence combina designul modern cu farmecul rustic, integrandu-se cu nonsalanta in peisajul impadurit al periferiei. Casa, cu vedere la raul Gatineau, inspira lux, dar si liniste, printr-un melanj de stiluri contrastante, perfect armonizate.

Combinatia de texturi diferite incepe cu fatada, realizata din sticla si ciment alb la parter, si o suprafata calda de lemn reconditionat la etajul superior. Aceasta juxtapunere confera casei o alura contemporana, permitandu-i totdata sa se integreze in peisaj, gratie energiei natural-organice pe care o emana.

Albul neintinat domina livingul, zona de luat masa si o fabuloasa bucatarie care se prelungeste cu un open space. Podelele de stejar si petele sporadice de culoare invioreaza infatisarea glaciara a parterului, in timp ce spatiile deschise si interconectate se bucura de lumina naturala pe tot parcursul zilei. La sud, privelistea se deschide catre orasele Gatineau si Ottawa, precum si catre dealurile adiacente, unde se schiaza. 

Camerele de la etaj au geamuri largi care ofera perspectiva asupra intregului peisaj. Piscina generoasa, aflata in spatele casei, completeaza aceasta extravaganta resedinta canadiana.

 

 

Articole similare

Stana Regala – Sinaia

RL online

Cum alegi stilul de amenajare in bucatarie

Elena Virlan

Ce stil de amenajare adopti in baie. Partea II

Elena Virlan

Lasă un comentariu