Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa in Heillbronn – Germania

Stilul abordat inclina spre minimalist dar culoarea si caldura lemnului omniprezent in locuinta indulceste raceala stilului.


Locuinta nu are foarte multe incaperi, insa dimensiunile lor sunt de apreciat. Cu toate ca era de asteptat ca livingul sa fie la parter, arhitectii au optat pentru plasarea  livingului la primul etaj, parterul (o latura fiind ingropata) fiind  destinat spatiului tehnic, garajului, camerei de oaspeti, saunei  si salii de fitness.


La primul etaj, livingul impresioneaza prin marime si simplitatea mobilarii, cum am spus, s-a optat pentru stilul minimalist. Tot la etaj, o bucatarie face corp comun cu livingul si locul de luat masa. O incapere destinata biroului si inca o camera cu baie, completeaza oferta nivelului.


Al treilea nivel este destinat spatiului privat. Mai mic ca suprafata, aici gasim dormitorul matrimonial, o baie (era sa spun -,,generoasa’’-limbaj de lemn si enervant) si bineinteles garderoba, toate trei incaperile avand dimensiuni apreciabile.


O locuinta unifamiliala frumoasa si moderna la care terasele largi completeaza oferta acesteia. Tot ca un plus si gratis, panorama este deosebita, casa fiind situata pe o colina.


Willkommen.

 

Un articol preluat de pe Un blog de-a frumosul.

Articole similare

Loft vintage-industrial premiat la Gala Insign Awards 2012

Catalina Coca

Atmosfera de vacanta intr-o casa cu finisaje colorate

Catalina Coca

Amenajare sobra cu accente moderne

Alexandra Stancu

Lasă un comentariu