Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa amenajata in 2 saptamani

Echipa Art Deco Zone a amenajat aceasta casa in doar doua saptamani. Pe langa timpul foarte scurt pe care l-au avut la dispozitie, designerii firmei s-au mai confruntat si cu o alta provocare: bugetul mic.

Casa, compusa din parter si etaj, este situata intr-un ansamblu rezidential din Fundeni. Proprietarii au cumparat imobilul complet finisat. Acestea faceau parte din pachetul oferit de dezvoltator (gresie, faianta, parchet, zugraveala, instalatii termice sanitare). Pentru amenajarea interioara, proprietarii au apelat la firma Art Deco Zone deoarece vazusera in urma cu ceva timp locuinta unor prieteni, amenajata de designerii acestei firme.

Intrucat isi doreau sa se mute rapid in Capitala, beneficiarii au stabilit un termen foarte scurt, de doar doua saptamani, dar si un buget strict. „A fost dificil sa anticipam daca vom reusi sa ne mulam perfect pe dorintele clientului, fara sa putem face un proiect 3D, in care sa decidem de comun acord asupra fiecarui detaliu”, a afirmat unul dintre designeri, Irina Constantin.

Parterul este compus din hol, living, bucatarie si baie de serviciu. Etajul gazduieste dormitorul matrimonial, cu baie proprie, si dormitorul copilului. In fiecare incapere lumina joaca un rol important, iar corpurile de iluminat au fost alese in asa fel incat sa fie in concordanta cu designul interior.

Cu exceptia canapelei din living, care a fost livrata mai tarziu, restul achizitiilor au fost facute in termenul stabilit si fara a fi depasita suma oferita de proprietari.

Art Deco Zone – design interior all inclusive
www.artdecozone.ro
021.326.66.20
0753.084.801

Articole similare

Ce se intampla cu creditele

Luana Ibacka

Casele bucovinene: bijuterii ale arhitecturii traditionale

Elena Virlan

Cum sa folosesti bronzul in decor?

Laura Ilica

Lasă un comentariu