Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa fermecatoare a artistei Andrea Malfin

Poate ca nicaieri nu reuseste un designer sa-si puna mai mult amprenta asupra amenajarii decat la el acasa. Aceasta casa superba apartine artistei si designerului de interior Andrea Maflin, care a dat dovada de maiestrie si mult bun-gust in crearea acestui decor fomey, elegant si feminin.

De acest lucru iti poti da seama inca din holul de la intrare care reflecta energia creativa si imaginatia proprietarei. Amenajarea ne dezvaluie multe subtilitati decorative si stilistice. De exemplu, tapetul cu frunze si setul de coarne reproduc atmosfera unei paduri verzi.

Acest spatiu de zi dublu deschis este “legat” prin doua covoare contemporane. Operele de arta ale designerului sunt inserate discret in amenajare. Artista nu a ezitat sa amestece culori, materiale si patternuri diferite pentru a compune un decor elaborat. Sub acest aspect glamour se ascunde insa o casa de famile practica.

O oglinda Sunburst de Julian Chichester devine punctul focal deasupra semineului.

In partea din spate a casei, diningul si bucataria sunt la fel de surprinzatoare. O parte din mobilier a fost realizat manual de tatal proprietarului anterior. Artista l-a pastrat si a adaugat noi mese de lucru si a revopsit peretii. Scaunele din jurul mesei de dining au fost capitonate cu tesaturi diferite (fata si spate).

Pozele inramate de familie formeaza un punct de atractie interesant deasupra patului in dormitorul pentru oaspeti, obtinandu-se astfel o atmosfera calda si primitoare. Acest dormitor contine si o zona de lectura cu un scaun (mostenire de familie) in prim plan.

In dormitorul principal, tesaturile cu patternuri bogate si corpurile de iluminat care reflecta lumina in ramele aurii ale oglinzilor creeaza o atmosfera boema si placuta.

Sala de baie contine si o zona cocheta de dressing, cu o oglinda mare si un scaun sic.

Intima si plina de farmec, baia are acel touch organic prin tapetul verde cu modele vegetale, care contrasteaza placut cu mobilierul si obiectele sanitare albe.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Articole similare

Lucrari de renovare in sezonul rece

VELUX

Domus – mai 2010 online numai pe www.casamea.ro

RL online

10 noptiere extravagante pentru dormitoare de vis

Olivia Vereha

Lasă un comentariu