Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa din casa

Realizarea proiectului, precum si demararea lucrarilor de constructie au reprezentat o adevarata provocare atat pentru specialistii care au fost contactati pentru realizarea serviciului cat si pentru beneficiarii locuintei, care isi doreau o casa moderna in care sa fie inserata o pata a trecutului.

Totul a pornit de la o idee, asa cum se intampla de cele mai multe ori.

Capul familiei, un bancher ce colectioneaza carti vechi, carti cu coperti scortoase ce ascund informatii sau povesti demult uitate, a fost punctul de plecare.

Odata aparuta ideea ce avea sa capete viata si acordul asupra caruia s-a cazut, casa pentru cei patru membri ai familiei a inceput sa prinda contur.

Vechea cladire realizata din caramida a fost reconsolidata si a primit cateva imbunatatiri arhitecturale pentru a se incadra perfect in decorul modern ce avea sa se dezvolte. De jur imprejur, peretii de sticla au inceput sa se ridice.

Chiar daca suna putin bizar, totul are o logica, totul are o legatura.

La parter au amenajat livingul, diningul, bucataria, camera copiilor si cateva spatii de depozitare atat de necesare oricarui camin.

La etaj, in pod sau, pe intelesul nostru, la mansarda, a fost amenajat dormitorul matrimonial.

Pentru ca sunt fani ai bailor turcesti, nu au indraznit sa renunte la acest moft.

Amplasarea acestei zone de relaxare a fost cum nu se poate mai usor de realizat. Au instalat-o la subsol, aproape de cartile de colectie.

Am spus ca este o casa in casa, dar nu am mentionat nimic despre cladirea masiva din caramida care este greu de evitat.

Avand in vedere trecutul sau bogat si ceea ce avea sa cuprinda ea, blocul zidit s-a transformat intr-un mic muzeu, intr-o aripa dedicata artei si lecturii.

Accesul in cladire se realizeaza din doua zone, fie din exterior printr-o usa dosnica, fie din interior prin intermediul scarii interioare. De altfel, migrarea dintr-o zona in alta, de la etaj la parter si subsol se realizeaza prin intermediul aceleiasi scari frumoase, moderne, din lemn negru de abanos.

Articole similare

Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa alegi cea mai buna cuvertura de pat – ghidul Bedding.ro

comunicat de presa

Sugestii pentru amenajarea unui dormitor de dimensiuni mici

casamea.ro

13e44

Luana Ibacka

Lasă un comentariu