Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de vacanta in stil cottage

In goana dupa case de vacanta extravagante, se trece cu vederea cea mai accesibila optiune. Ne referim la acele case simple, dar ofertante, care nu sunt apreciate la valoarea lor reala.

Situata in Comporta, Portugalia, aceasta casuta defineste destul de bine notiunea de “hakuna matata”. Altfel spus, desi este mica si simpla, locuinta reprezinta un mic paradis pentru pasionatii de surfing sau pescuit. Acestia au posibilitatea de a gusta viata simpla si lipsita de griji intr-un spatiu confortabil, realizat din materiale naturale.

Citeste si: O casuta de vis la malul marii

Casa a fost amenajata de designerul Pequenina Rodrigues, care este totodata si producator de mobilier. Designerul a remarcat potentialul locuintei si a reusit sa o transforme intr-o casa de vacanta cocheta si relaxanta. A realizat acest lucru si prin intermediul mobilierului, care ofera spatiilor o atingere rustica.

Citeste si: Geometrie simpla, la malul marii

Camerele sunt amenajate in stiluri diferite, utilizandu-se forme, materiale si texturi diferite. Insa in fiecare dintre ele se remarca acea atmosfera degajata si deconectanta. In plus, utilizatorii se pot bucura aici de un lounge si jacuzzi. 

Articole similare

Arhitectura minimalista la periferia unui oras brazilian

Madalina Constantin

Despre corecta alegere a panourilor solare

casamea.ro

O casa reconditionata, amenajata in 8 luni

Catalina Coca

Lasă un comentariu