Image default
Solutii Constructive

Casa de vacanta in mijlocul naturii

Proprietarii casei din imagini sunt un cuplu de bucuresteni, care si-a dorit o resedinta de vacanta, cu livada, multa verdeata, in apropierea unui lac…  Timp de un an si-au canalizat toate eforturile pentru a transforma acest vis in realitate.

Tinerii au gasit locul perfect pentru noua lor resedinta de vacanta in Crevedia, intr-o zona pitoreasca, nu departe de Bucuresti. Printre factorii care au influentat semnificativ decizia finala s-au numarat: privelistea fermecatoare, suprafata generoasa a terenului, dar si linistea si aerul curat, care i-au cucerit de la prima vizita.

Deoarece isi doreau un cadru idilic, in armonie cu natura, care sa imbie la visare si relaxare, au optat pentru o casa din lemn, care a fost ridicata de o echipa de mesteri specializati in astfel de constructii. Amenajarea interioara a fost realizata de o buna prietena, mai exact de designerul Ana Maxim.

Imobilul se compune din parter si etaj: parterul este format din living si bucatarie in regim open-space, iar etajul gazduieste trei dormitoare si o baie.

Casa beneficiaza de o terasa cu vedere spre lac si imprejurimi, care le ofera proprietarilor o priveliste incantatoare, mai ales pe timpul verii. Curtea detine un spatiu de joaca generos, dotat cu tot ce trebuie pentru distractia micutilor (tobogan, leagan etc.), iar in continuarea gradinii se afla o mica livada.

Designer: Ana Maxim

Tel: 0726.232.399

[email protected]

anamaxim.ro

https://www.facebook.com/ana.maxim.56

Articole similare

Sfatul Baumix: Economiseste cu tencuiala decorativa potrivita termosistemului

comunicat de presa

Ce solutii sa folosesti pentru protejarea pardoselilor

RL online

FNGCIMM va majora comisionul de gestiune pentru Prima Casa

RL online

Lasă un comentariu