Image default
Amenajari Interioare

Casa de vacanta cu decor cuceritor

Casele de vacanta reprezinta refugiul perfect in zilele toride de vara. Prin urmare, decorul trebuie sa fie vesel, relaxant, deconectant. Iata un exemplu de amenajare care induce o stare de bine si confort.

Culori optimiste

Chiar daca acest decor este realizat intr-o casa cu suprafete vitrate mari, nu dezarma. Poti crea o atmosfera similara si acasa la tine. Important este ca spatiul cu pricina sa beneficieze de ferestre generoase, pe care sa le acoperi cu perdele si draperii cu imprimeuri in culori vesele. Acelasi material se poate regasi la pernutele decorative.

Pattern-uri diferite

Te intrebi cum poti utiliza imprimeuri diferite in aceeasi incapere? E simplu! Daca spatiul dispune de mai multe ferestre, le poti accesoriza diferit. De exemplu, pe una dintre ele o poti acoperi cu storuri cu dungi, iar pe celelalte, cu perdele cu imprimeuri florale sau vegetale.

Obiecte delicate

Pentru a personaliza o incapere intr-o maniera aparte, poti „confectiona” un tablou din acelasi tip de panza pe care l-ai folosit la perdele sau draperii si sa il asezi direct pe pardoseala. O alta varianta ar fi sa incluzi in ambient un lampadar de podea cu model vegetal sau obiecte supradimensionate, realizate din materiale naturale. Toate acestea vor da prestanta decorului.

Articole similare

Apartament modern chic

revista Caminul

Eclectic si romantic la mansarda

Ion Diamandi

Cum alegi aparatul de aer conditionat?

Elena Virlan

Lasă un comentariu