Image default
Case de vacanta

Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot – o definiţie a grandorii

Înconjurată de vegetaţie luxuriantă, vie şi două piscine imense, casa de vacanţă a actriţei Brigitte Bardot reprezintă un loc de refugiu uimitor de frumos, care denotă prin orice detaliu lux şi opulenţă.

Când a divorţat de primul ei soţ, Roger Vadim, Brigitte s-a retras în această casă de vacanţă de pe Riviera Franceză. Conacul se află pe unul dintre dealurile satului Peymeinade, care datează din secolul al XIII-lea.

Cu cele două piscine, via impresionantă şi o “piscină deco” japoneză, e de aşteptat ca vizitatorii să îşi dorească să petreacă cea mai mare parte a timpului afară.

Reşedinţa a fost renovată între 1998 şi 2011. Casa principală cu opt camere este o mărturie a puterii de conservare. Grinzile necioplite, suprafeţele din piatră, uşile în stil franţuzesc, lemnăria veche, şemineul Louis XIII-lea păstrează frumuseţea şi farmecul de altădată.

Lângă casa principală există şi o casă de oaspeţi cu patru dormitoare, suficient de încăpătoare pentru momentele când cei dragi şi apropiaţi vin în vizită.

Această proprietate spectaculoasă a fost scoasă de curând la vânzare cu suma de 5.65 milioane de dolari.

Pentru imagini cu interiorul acestei case accesează galeria foto.

Sursa foto: www.housebeautiful.com

Articole similare

Acasa la Sergiu Nicolaescu

Anca Ghiorghiu

Acasa la Steven Spielberg – Vedete de Oscar

Elena Turcu

Acasa la Miley Cyrus

Madalina Craciun

Lasă un comentariu