Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de tara amenajata in stil shabby chic

Utilizarea mobilierului shabby chic in design poate avea efecte uimitoare. De exemplu, in aceasta casa de tara este folosit cu moderatie, iar rezultatele sunt incantatoare.

Zona de dining este foarte luminoasa gratie ferestrelor mari si elementelor decorative albe. Aceasta arie a casei este utilata cu o masa circulara din lemn, inconjurata de scaune albe acoperite cu pernute in dungi. Vaza alba cu flori asezata in mijlocul mesei completeaza designul incaperii.

Citeste si: Decor degajat in stil shabby-chic

Bucataria se bucura de ferestre la fel de mari, care asigura lumina naturala necesara. In prim plan se afla o masa verde din lemn, inconjurata de mobilier in stil shabby chic alb. Vesela alba si accentele galbene stralucitoare de pe rafturi adauga o nota sic in acest spatiu minunat.

Camera de zi este utilata cu mobilier alb, cu rafturi deschise, pe care sunt expuse carti si diverse obiecte si opere de arta. Si in aceasta incapere exista o atingere shabby chic prin piesele de mobilier cu aspect patinat.

Citeste si: Desprins din vremurile de altadata: un colt shabby-chic

Dormitorul cucereste prin peretii lambrisati si mobilierul din lemn cu aspect patinat, cu care creeaza un contrast cromatic foarte placut . Un detaliu superb este scaunul alb tapitat de langa pat.

Exteriorul casei este la fel de fermecator. Pridvorul este utilat cu scaune vechi, continuandu-se astfel linia de amenajare a interiorului. Piscina este inconjurata de foarte multa verdeata si are vedere catre un teren cultivat.

Articole similare

Și un apartament mic poate fi amenajat așa cum visezi

casamea.ro

Cum ai amenaja un apartament minuscul?

Elena Virlan

Untitled stire

Elena Virlan

Lasă un comentariu