Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de sticla din munti

Pentru cei mai multi dintre noi, natura este spatiul care ne asteapta dincolo de peretii de beton ai locuintelor si birourilor. Situatia e complet diferita pentru proprietarii casei de sticla din Colorado, in care natura e la o privire distanta.

Avand toti peretii din sticla, cladirea se armonizeaza perfect cu exteriorul plin de vegetatie al zonei muntoase in care este situata si iti trezeste un puternic sentiment de contopire cu natura.

Sugestiv intitulata Casa Bolovan, cladirea este construita pe trei nivele si are patru dormitoare, trei bai, un living si o bucatarie.

Peretii mari de sticla transforma interiorul intr-un spatiu de observatie permanenta a naturii, unde peisajul se lasa admirat in toata splendoarea lui din fiecare incapere. Interiorul in care predomina albul si luminatorul rabatabil din tavan contribuie la crearea senzatiei de spatiu deschis catre natura.

In imediata apropiere a casei exista un garaj subteran, pentru doua masini, al carui exterior creeaza un contrast curajos cu peretii de sticla ai casei. Cu toate acestea, garajul respecta intru totul specificul cromatic al imprejurimilor, in care parca se pierde neobservat.

Pretul casei Bolovan, pe de alta parte, nu poate trece neobservat, ridicandu-se la 4,5 milioane de dolari, potrivit zillow.com.

 

Articole similare

Energiile din bucatarie

Crina Ioan

Casă românească în stil victorian

casamea.ro

Confort contemporan

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu