Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de piatra din satul spaniol

Dintr-o astfel de admiratie pentru arhitectii si constructorii inspirati am ales sa-ti prezentam casa de piatra ridicata, in 2011, intr-un sat vechi si linistit din Spania.

Construita in inconfundabilul stil mediteranean, cu acoperis din tigla si terasa cu bolte, vila se incadreaza perfect in decorul natural al zonei prin exteriorul din piatra. Remarcam si obloanele negre ale ferestrelor, care confera vilei sobrietate, fara sa o faca mai putin primitoare.

Intalnim elemente negre de decor si in interiorul vilei, unde creeaza un contrast elegant cu albul peretilor si al mobilierului.

Stilul simplu, minimalist in care este amenajata casa la interior ne face sa credem ca vila isi cauta inca un cumparator. Totusi, lipsa obiectelor de decor si a amprentei umane ne fac sa ne imaginam moduri proprii de amenajare a interiorului spatios si luminos.

Casa este ridicata pe doua nivele, cu un prim nivel ocupat de living, birou, camera de oaspeti si o bucatarie amenajata in stil rustic si deschisa catre tereasa. Cel de-al doilea nivel gazduieste trei dormitoare duble, fiecare cu baia lui si cu priveliste catre curtea mare.

O atentie deosebita i-a fost acordata terasei, care se intinde dincolo de boltele si stalpii din piatra, facand legatura cu pardoseala din lemn din jurul cazii de jacuzzi din curte.

Desi ne-am fi dorit ca interiorul casei sa fie mai animat, credem ca acest lucru se va intampla curand, odata ce vila isi va gasi un proprietar care sa-i aprecieze frumusetea.

 

 

Articole similare

Idei de amenajare pentru apartamente sub 30 de mp. Partea a IV-a

Elena Virlan

Ce alegi pentru ferestrele locuintei tale: draperii, jaluzele, ambele sau nimic?

casamea.ro

Casa Mea – mai 2010 online doar pe www.casamea.ro

RL online

Lasă un comentariu