Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa de pe deal

La originile ei, casa din imagini era un hambar. De-a lungul timpului, statutul sau s-a schimbat, fiind transformata treptat intr-o locuinta perfect functionala si cu drepturi depline.

La prima vedere, aceasta casa tip cabana pare mica si destul de ciudata. Arata modest, iar singurul avantaj pare sa fie localizarea intr-o zona pitoreasca aparte. Insa casa ofera o supriza placuta in curtea din spate. Daca urci treptele din piatra si te opresti la colt, vei observa ca nu este in niciun caz o casa mica. Asta pentru ca a fost extinsa intr-un mod de-a dreptul spectaculos.

Firma de arhitectura frenceza PPA a proiectat aceasta extindere ingenioasa a casei, care, pe langa faptul ca este foarte practica, nu diminueaza deloc farmecul peisajului. Anexa a fost construita in dealul din spatele casei si este destul de mare cat sa includa un living, o camera de oaspeti si un garaj.

Conexiunea intre cele doua constructii este facuta si prin intermediul finisajelor, realizate din materiale naturale: piatra si lemn. Gratie ferestrelor mari, anexa ofera o imagine fascinanta a peisajului.

Articole similare

Sfaturi utile pentru alegerea sistemului de ventilaţie

casamea

Cum să protejezi parchetul de zgârieturi: 9 idei creative

Sânziana Iaru

Mansarda amenajata in Bucuresti

Radu Vezure

Lasă un comentariu