Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casa cu detalii de efect

In casa din imagini, scara interioara creeaza un efect „Wow” ( dar si corpurile de iluminat care „cad” in interior) si contribuie decisiv la individualizarea interiorului. Poate fi admirata atat din living cat si din dinning, aflate amandoua in open space-ul de la parter.

Forma camerelor si a spatiilor este neregulata, o tendinta care se face simtita puternic in ultimii ani. In rest casa a fost impartita dupa nevoi: spatiile de zi la parter, dormitoarele la etaj. Practici, proprietarii au luat in calcul de la bun inceput spatiile utilitare (necesare depozitarii, spalarii, uscarii rufelor, etc) decongestionand astfel restul locuintei. Pentru decorare s-a folosit o reteta obisnuita: culori de baza deschise (alb, crem, lemn natur) dar si wenge in combinatie cu accente de culoare pastelate: verde, mov pal, cacao cu lapte.

„Sar in ochi” portocaliul si tapetul wenge din dinning. In rest, o mobila intr-un stil foarte actual, usor de (re)gasit in magazinele de specialitate la moda azi. O casa practica, actuala, cu detalii de efect.

Articole similare

Square One – o amenajare cu dichis în Bucureşti

RL online

Reguli de amplasare a mobilierului

Elena Virlan

Aparatul de gatit la aburi VitaCuisine

RL online

Lasă un comentariu