Image default
LifeStyle

Care sunt evenimentele de care ar trebui sa ne bucuram in weekend?

Vine, vine weekend-ul si asta inseamna ca trebuie deja sa ne facem planuri cu privire la evenimentele care au loc in oras.

Daca nu ati aflat deja si sunteti iubitori de jazz, trebuie sa stiti ca cel mai important eveniment dedicat jazz-ului se organizeaza zilele acestea in Bucuresti. Este vorba despre Bucharest Jazz Festival, ce ne invita la tot felul de concerte si evenimente speciale care au loc pana duminica inclusiv.

Super concert pe 4 iulie, #LoveLustFaithDreamsTour 2014 ajunge si in Romania. Fiti alaturi de 30 Seconds to MARS la Romexpo.

Pe 5 si 6 iulie, la Pavilion, adica pe Terasa Reforma, avem Reforma Garage Sale #3, cu tot felul de lucruri pe care altii nu le mai doresc, dar care pot ajunge la loc de cinste in casele noastre, asa ca daca aveti chef de shopping de lucruri care vin cu tot cu amintiri dati o fuga pana acolo.

Duminica, biciclistele sunt invitate la o noua editie Skirtbike, incepand cu ora 15:00, la Palatul Copiilor. Defilarea are loc pe traseul: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Piata Universitatii-Piata Romana–Piata Victoriei–Bd. Aviatorilor–Parcul Herastrau–Roaba de Cultura (intrarea Pescarus).

Parada Skirtbike este o plimbare adresată tuturor femeilor pentru care pedalatul nu este doar un sport, ci şi o modalitate chic de deplasare urbana, o expresie a frumusetii si a libertatii de miscare. Daca nu aveti bicicleta, dati rapid un mail la [email protected] si poate aveti noroc sa prindeti una dintre cele 70 de biciclete de inchiriat gratuit.

Dupa ce ati pedalat sau v-ati bucurat de fetele care pedaleaza, haideti la Friendly VEGGIE Dinner la Alandala, se lasa cu bucate alese si oameni veseli.

Cititi despre mai multe evenimente pe Getlokal.ro.

 

 

Articole similare

NemiraMedia.ro

comunicat de presa

Gealan, partener al organizatiei Habitat for Humanity

comunicat de presa

Ce boli poate ascunde oboseala

Alexandra Furnea

Lasă un comentariu