Image default
LifeStyle

Capricorn 4-10 ianuarie

In acest weekend pentru Capricorn lucrurile se mai relaxeaza, in sensul ca cele mai multe dintre greutatile cu care s-au confruntat saptamana ce tocmai se incheie. Este vorba atat de viata profesionala dar si cea personala, astfel ca va puteti dedica celor care va intereseaza si care va fac placere, relaxandu-va.

In viata dvs. se instaleaza putina liniste, ceva care v-a lipsit in ultima vreme, iar acum sunteti inclinati spre comunicare sau spre a verifica daca lucrurile sunt chiar asa cum le-ati perceput dvs. Vorbiti cu prietenii, cu partenerii de afaceri sau chiar cu vecinii, numai si numai sa nu va scape din vedere ceva important de care nu stiti si nu-l puteti controla. Referitor la partener acesta este preocupat de o afacere pentru familie, o afacere care tocmai se deschide in fata ochilor dvs. si pe care puteti pune mana ceva mai usor daca ati lua o decizie impreuna, evident cu oarecare efort financiar, nu prea mare pentru dvs., dar totusi ceva consistent.

Dvs. sunteti cei care au ultimul cuvant in acest domeniu, asa ca trebuie sa fiti cu mintea limpede si foarte precauti referitor la ce va inhamati. Poate fi vorba despre unele achizitii, eventual de un imobil, dar si despre altele cheltuieli mai mici poate de o plecare in alte tari nu pentru distractie, ci cu o treaba importanta. Pana atunci, luni incepe o saptamana de lucru cu mai mult timp liber, cand autodisciplina Capricornilor poate fi aruncata la gunoi, cel putin pentru scurta vreme, atat cat sa va faceti putin de cap, nu in sens rau, ci sa va detasati de cele care va ingradeau viata asa cum nu ati fi vrut niciodata.

O petrecere se poate sa va incante in asemenea masura incat sa va dea mana sa va distrati pana dimineata devreme, se intrevede poate pe joi, dar cel mai importanta este ziua de miercuri cand ceva nu este in regula la locul de munca. Se poate sa apara ceva care sa va afecteze indirect, este posibil un mic conflict cu seful direct, mai ales daca intre dvs. si el se mai interpune cineva care va este insuportabil. O suma de bani va intra in cont, ceea ce va deschide apetitul pentru a mai face unele pregatiri tinand cont ca mai sunt cateva sarbatori in perspectiva, dar mai ales pentru unele imbunatatiri in caminul dvs.

Relatia de familie este destul de constrangatoare, rareori puteti sa va lasati dusi de val sau de o tentativa care tocmai apare pe vineri cu o oferta pentru weekendul viitor. Atentie, este bine sa va vedeti de viata dvs. mai mult decat o faceati pana acum. Sanatate – stare stabila, bani reviriment, desi dvs. nu va prea plangeti de bani.

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

Cum îți petreci timpul weekendul acesta, în așteptarea vacanței

getlokal.ro

Care sunt evenimentele de care ar trebui sa ne bucuram in weekend?

getlokal.ro

Specificul unei tari mereu surprinzatoare

Mariela Vanu

Lasă un comentariu