Image default
LifeStyle

Capricorn 11-17 ianuarie

Capricornii sunt privilegiati in finalul perioadei, cand vor descoperi ca au facut ceva bun in saptamana trecuta fie personal, sau pentru altii. E adevarat ca nu sunteti prea altruisti, dar descoperiti si aceasta latura a vietii care va ocoleste de o buna bucata de vreme. Veti face destule fapte bune sambata si duminica ca sa va simtiti impliniti si incepe sa va placa sentimentul, asa ca aveti un weekend placut, desi v-ati saturat de urarea asta.

Primiti musafiri la masa si asta e posibil sa va dea unele emotii ca nu ati mai facut oficiile de gazda de multa vereme. Totusi mizati pe fapul ca gatiti bine si chiar daca nu dupa cele mai noi retete, mancarurile dvs. sunt apreciate. Asa ca nu dati gres, ba chiar va place sa discutati in timpul mesei despre tot ce poate fi mai relaxant si amuzant. Poate cei mai tineri merg in club sau in alte locuri amenajate pentru distractie unde se pot imprieteni cu cineva care sa le schimbe viata in bine. Inceputul saptamanii este unul ex abrupto, asa ca greu va adunati si sunteti tentati sa va spuneti toata viata oricui, chiar si necunoscutilor pentru ca va pare interesant ceea ce ati facut.

Putina precautie se impune. La serviciu veti aprecia ce fac altii si incercati sa va apropiati mai mult de sarcinile ce va revin. Poate primiti sarcina sa faceti un proiect de formare a tinerilor in firma in care lucrati si asta, daca nu ati mai facut, nici nu veti face fara emotiile de inceput si posibilitatea deloc de neglijat de a esua cu cei ce isi doresc sa aiba un viitor acolo unde munciti dvs. De aceea credem ca numai acei Capricorni care au o experienta pot sa aiba si sansa dar si inconvenientul de a forma o persoana care vine cu idei preconcepute sau vrea doar sa poata lucra undeva pana la final. Comunicarea este un  element foarte important pentru Capricornii care vor sa aiba o viata linistita si sa nu isi puna in pericol tot ce au facut. Incercati sa spuneti ce ganditi, sa exprimati nedumeririle pe care le aveti. Sigur ca nu toti agreeaza aceasta abordare, dar e sanatoasa atata timp cat nu impuneti nimanui nimic.

De asemenea, trebuie sa fiti stricti si exacti cand trebuie sa faceti ce se impune ca sa nu apara probleme de incompatibilitate cu anturajul sau colaboratorii. Prieteniile sunt bine aspectate alaturi de tot ce inseamna relatie deschisa la vedere, asteptati unele vesti din strainatate sau de la o persoana pe care nu ati mai vazut-o de multa vreme. Partenerul de viata va este alaturi si va simtiti ocrotiti. Latura sanatatii este frumoasa acum dupa o perioada mai grea, iar banii sunt intotdeauna bine veniti.

Citeste Horoscopul saptamanii 11-17 ianuarie pentru toate zodiile.

Articole similare

WALKMAN® E440K de la Sony

comunicat de presa

La Azay intalnim traditia, calitatea, designul si un adevarat brand de lux – Arthur Price

revista Caminul

Fa-ti cadou mai mult confort: noul Philips PerfectCare Azur, pentru cea mai placuta si rapida calcare

RL online

Lasă un comentariu