Image default
LifeStyle

Cantori – o tentatie rafinata si irezistibila

Ca sa atinga cu adevarat apogeul succesului si al faimei, un antreprenor trebuie sa aiba abilitatea de a transforma samburele (ideea) intr-o planta frumoasa, capabila sa reziste; si asta numai realizand un plan de afacere bine pus la punct. 

Cantori, un brand italian cu traditie, este o companie de succes, lider pe piata vanzarilor de mobiler manufacturat, fondata in anul 1976 de catre Sante Cantori, fratele sau, Fabio, si sora sa, Fiorella.

In acea perioada, activitatea companiei se baza pe realizarea manuala a paturilor cu structura din alama.

Deoarece afacerea se dezvolta, devenind din ce in ce mai profitabila, cei trei frati s-au vazut nevoiti sa schimbe atat statutul legal, cat si numele, devenind astfel Cantori.

Cu timpul, este abordata o noua stategie, si anume „Conceptul Mediteranean”: camere elegante, caracterizate prin atentia la detaliu, si alegerea unei cromatici potrivite.Noile linii de mobilier, paturile, tesaturile si numeroasele accesorii de casa au condus la imaginea pe care compania si-o dorea: un univers al luxului discret, o imbinare perfecta intre confort si originalitate, fara a abuza sau a crea o atmosfera de parada.

Produsele ce poarta amprenta Cantori sunt relizate suta la suta din matriale naturale, finisajul fierului forjat este realizat cu produse ce nu contin compusi chimici toxici, iar gama variata de lenjerii de pat si taptierii este realizata numai din textile naturale precum: panza, bumbac, lana, toate fiind vopsite cu coloranti naturali.

Incepand cu anul 2008, produsele Cantori sunt disponibile si in Romania.

Articole similare

Inovații Häfele la cel mai important Târg internațional din domeniu, Interzum 2017

casamea.ro

Fii un Pacient ACTIV! Campanie de informare privind drepturile pacientilor romani

casamea.ro

Probleme comportamentale ale cateilor

Geanina Bica

Lasă un comentariu