Image default
Home

Cani vesele create de tine

De la ei am invatat ca nu este greu sa faci ceva atata timp cat esti pasionat si pui suflet in ceea ce faci.

Spre exemplu, una dintre prietenele mele, pentru ca se plictiseste foarte repede de spatiul in care locuieste, incearca mereu sa inventeze solutii, sa gaseasca modalitati de a-si imbunatati caminul.

Si pentru ca lucrurile marunte sunt cele care ne fac cei mai fericiti, intr-o dimineata, la cafea, mi-a servit delicioasa bautura intr-o cana noua, pe care nu o mai vazusem.

Pentru ca mi-a atras atentia, am intrebat-o de unde a achizitionat-o, si nu am fost prea surprinsa cand mi-a spus ca este o piesa mai veche pe care a reinventat-o.

Era pictata de ea in culori acrilice si lacuita pentru a rezista in timp.

Astfel, intregul set a capatat din nou viata, monotonia albului a fost sparta de culori vii, de forme geometrice indraznete si fluturi delicati.

Niciuna din cele 6 canite nu seamana cu alta, insa era evident faptul ca fac parte din acelasi set deoarece puteai recunoaste foarte usor stilul, amprenta “artistului”.

Ce-i drept, i-au trebuit cateva ore bune, pensule de diferite dimensiuni pentru a reda in tocmai detaliile si, bineinteles, vopsea.

In rest, doar a dat frau liber imaginatiei, imaginatie pe care o avem cu totii, dar poate inca nu am pus-o la lucru.

Nu trebuie sa te rezumi doar la cesti, poti crea tablouri, picta tesaturi, lemn. Trebuie sa te folosesti de orice talent pe care-l ai, nu-l ingropa, scoate-l la iveala si vei realiza lucruri marete!

Articole similare

Casă de vacanţă cu potenţial de rezidenţă

Oana Voicu

Parchet furniruit vs. parchet stratificat

Elena Virlan

Idei pentru depozitarea sticlelor de vin in bucataria ta

comunicat de presa

Lasă un comentariu