Image default
Amenajari Interioare

Canapeaua ideala pentru spatii mici

Atunci cand amenajezi o locuinta mica trebuie sa raspunzi multor provocari. Una dintre acestea este spatiul limitat care iti impune sa gasesti solutii de utilare inteligente. Valorificarea spatiului fara a compromite estetica sa este un obiectiv nu foarte usor de indeplinit.

Gratie mobilierului multifunctional, aceasta sarcina devine mult mai usoara, iar incaperile isi dobandesc aspectul aerisit si primitor. Designerul Fanny Adams a proiectat o canapea multifunctionala (ca parte dintr-un proiect mai amplu) care imbina perfect designul cu functionalitatea. Frumusetea acestei canapele sta in micile detalii.

Fiind confectionata din lemn si laminat, canapeaua are un design robust, care o transforma intr-o piesa de mobilier inteligenta, servind la o varietate de activitati. Sertarele sunt foarte incapatoare si permit depozitarea asternuturilor, dar si a lucrurilor marunte care nu se vor tinute la vedere. Cotierele pot fi utilizate ca suport pentru bauturi, gadgeturi si accesorii. De asemenea, canapeaua este dotata cu un birou-bar, adica poate fi folosit atat pentru luarea micului dejun, cat si ca loc de lucru/studiu.

Desfacuta, se transforma intr-un lounge (loc de relaxare) pe timpul zilei sau intr-un pat dublu confortabil.

Avand drept atuuri un design inteligent si utilizari multiple, aceasta piesa de mobilier multifunctionala iti ofera noi oportunitati de utilizare a spatiului din camera de zi.

 

Articole similare

Centrala electrica sau centrala pe gaz?

casamea.ro

Concursuri terminate

RL online

Gheorghe Simona

RL online

Lasă un comentariu