Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Campionii lui Grcic la Galeria Kreo

Prin colectia de masute “Champions” Grcic doreste sa arate cum grafica ce sugereaza sportul creaza iluzia unui obiect mult mai dinamic si puternic, fata de unul identic, dar fara print.

Ce este foarte interesant este ca designerul s-a jucat armonios si calculat cu grafica, in sensul ca ea nu reprezinta ceva anume, este pur simbolica, fiindca ce conteaza cu adevarat este perceptia pe care o dobandim noi atunci cand vedem inlantuirea de culori, cuvinte si desene.

“Campionii” lui Grcic au nume destul de masculine, sobre, cum ar fi Jetdog, Apache sau Banzai, iar culorile pe care le-a folosit sunt tari, ies in evidenta imediat. Colectia cuprinde patru mese mari si patru mici, fiecare fiind produse in editii de cate sase, iar materialele sunt aluminiu lacuit si sticla. Pentru a crea grafica, Grcic s-a folosit de folii de transfer utilizate in industria sportului, iar expertii in vopsire si lacuire au facut in asa fel incat ti se pare ca acestea sunt inserate in produs. Ca sa sustina si mai mult ideea de baza a acestui proiect, Grcic a aliniat mesele ca pe masini de Formula 1, iar rezultatul il puteti admira in imagini. 

Articole similare

O baie vesela si energizanta

Elena Virlan

Gradina interioara, sursa de relaxare

Oana Voicu

Alegerea tipului de gazon

RL online

Lasă un comentariu