Image default
Amenajare camera copilului Practic

Camere de copii decorate pretios

Credeti ca numai adultii se pot rasfata in camere elegante, confortabile si pretioase? Designerii de interior acorda o atentie la fel de mare camerelor de copii si bebelusi, oferind idei creative si inovatoare pentru amenajarea acestora.

Dovada stau decorurile din imagini. Fiecare dintre ele pastreaza cateva elemente specifice acestei functiuni, cum ar fi mobilierul adaptat varstei, insa se disting si prin caracteristici aparte, cum ar fi culori sclipitoare si obiecte cu design sofisticat.

Citeste si: Mobilier multifunctional pentru camere de copii

O parte dintre aceste incaperi sunt decorate in culori specifice copiilor si bebelusilor: roz, alb, lila pentru fetite, respectiv albastru si bleu pentru baieti. In astfel de spatii, mobilierul se remarca printr-un design elegant, cu detalii elaborate si fine.

Citeste si: Tendinte moderne de amenajare pentru camera copilului

Celelalte camere se remarca prin prezenta unor culori spectaculoase, cum ar fi auriu. Acesta ofera o nota glamour amenajarii si se regaseste la diverse elemente de decor: finisaje (lambriuri), piese de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni de perete etc. Interesante sunt si accesoriile cu animal print (covorase, pernute decorative), care aduc unicitate in decor.

Citeste si: Ce culori alegi pentru camera copilului?

Nu lipsesc nici elementele moi, pufoase, din blana, care ofera nu doar caldura, ci si un aspect de lux. Prin urmare, daca va doriti ca incaperea celui mic sa se remarce prin opulenta si originalitate, va puteti inspira din aceste amenajari in trend.

 

Articole similare

18 bai de culoarea portocalei

Olivia Vereha

Dormitoare in culori vibrante

Catalina Coca

Veselie… la metru

casamea.ro

Lasă un comentariu