Image default
Amenajare camera copilului Practic

Camere de copii cu teme amuzante. Partea V-a

Ce este mai important in amenajarea unei camere de copil? Desigur, culorile, confortul, siguranta si tema decorativa. Acesteia din urma i se acorda un rol mult mai mic decat ar merita.

In acest dormitor captivant, designerul Pavel Alekseev a imbinat teme industriale, rustice si retro, care ofera spatiului personalitate si originalitate.

Amenajarea a fost gandita in perspectiva. De exemplu, podeaua din lemn si peretii gri reprezinta un fundal perfect pentru un adolescent. Cu alte cuvinte, peste cativa ani va fi necesara doar o simpla redecorare a incaperii.

Un print mare cu un urs lipit pe usa reprezinta un element artistic simpatic. Ceasul de perete agatat cu o funie ofera un aer sofisticat. In contrast vin pouffurile cu tapiterie imprimata cu stelute si sertarele cromate in stil industrial ale noptierelor.

Decoratiunile din lemn tipografice CMYK creeaza un perete de accent in onoarea culorilor primare ale lumii imprimate, fara a fi necesare nuante luminoase.

Pe o usa-tabla se poate descifra unul dintre principiile lui Joseph Chilton despre importanta jocului imaginativ in dezvoltarea copilului.

Toate aceste elemente de decor in stiluri diferite compun o amenajare eclectica interesanta si stimulativa pentru un scolar.

 

 

Articole similare

Olăritul, un brand de țară care ia amploare

casamea.ro

Buzunare de perete, din carton

Georgiana Sfarlea

Biblioteca si biroul bunicii, transformate intr-un spatiu modern de lucru

Catalina Coca

Lasă un comentariu