Image default
Amenajare camera copilului Practic

Camere de copii cu teme amuzante. Partea a II-a

Ce este mai important in amenajarea unei camere de copil? Desigur, culorile, confortul, siguranta si tema decorativa. Acesteia din urma i se acorda un rol mult mai mic decat ar merita.

Designerul bulgar Mitaka Dimov a realizat acest proiect de amenajare simpatic, care se potriveste atat intr-o camera de baieti, cat si in una de fete. Tema decorativa consta in 2 culori potrivite pentru ambele genuri: galben si gri. Aceasta combinatie este foarte flexibila deoarece se preteaza si la amenajari de adolescenti.

Tonurile de gri (din care e creat fundalul) fac elementele decorative colorate sa iasa in evidenta. In plus, baza neutra este o alegere functionala, deoarece este usor de folosit pentru decorari ulterioare.

Creatiile artistice de pe perete sunt pozitive si incantatoare: “The Yellow Umbrela” de Taren Black si “Artic Constellations” de Katerina Nikolovska.

Tapetul este o adaptare moderna a modelului original creat de Una Lindsey, in 1950. Ilustratiile detaliate cu pasari delicate sunt o prezenta vesela in decor.

Ne place lampa de masa mica si simpatica in forma de bufnita.  Acest accesoriu dragut se numeste Ti Vedo, o creatie a lui Matteo Ugolini.

Spatiul de lucru (biroul) se alinieaza la estetica incaperii. Fotoliul Eames ofera confortul necesar pentru concentrare si studiu.

In aceasta amenajare, este de remarcat atentia care s-a acordat designului si culorilor. Fiecare piesa de mobilier contine galben, oferind ansamblului de mobilier un aspect unitar.

Articole similare

Amenajarea unui micro apartament de 12 mp

casamea.ro

Transformarea casei parintesti

Ana-Maria Oancea

Modelul potrivit pentru o scara interioara

Laura Ilica

Lasă un comentariu