Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Camera copilului –o investitie majora?

Mama Louisei a inceput sa decoreze camera dinainte de a sti daca va avea o fetita sau un baietel. Accentele feminine din incapere au fost trasate dupa ecografia revelatoare, dar alegerea a fost una buna, pentru ca tinerii casatoriti isi doresc mai multi copiii, care – cel mai probabil – vor imparti camera, asadar tonul neutru era unul recomandat.

Au pastrat in camera un pat dublu, pentru ca anterior acel spatiu era destinat oaspetilor, dar in viitor patul ii va reveni fetitei. Pentru a nu lasa impresia ca acel pat este acum ‘in plus’ in camera si pentru a incalzi putin locul au ales sa il acopere intr-o culoare puternica – magenta, care se integreaza foarte bine in spiritul ludic al camerei.

Culoarea peretilor este pastel, un vernil proaspat si reconfortant intrerupt din loc in loc de cate un poster din benzi desenate sau un portret de personaj animat. Patul copilului este alb in intregime si nu inchide deloc atmosfera aerisita din acest spatiu. Pentru anii care urmeaza, pe unul dintre pereti, mamica a incorporat deja un alfabet imprimat pe cartoane jucause si le-a dispus pe sfoara prinse cu un set de banale carlige de rufe.

Cu exceptia patului pentru Louise si a saltelei speciale, toate obiectele din camera au fost chilipiruri, decoratiuni cumparate online sau de la targuri avand in minte ideea de a crea o camera deschisa si primitoare. 

Articole similare

3 bucatarii in culori solare

Elena Virlan

Confort inteligent intr-o casa minimalista

casamea.ro

O manastire devenita locuinta

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu