Image default
Home

Calitatile pardoselilor din pluta

Vazuta pe pereti sau in sticlele cu vin, pluta este destul de rar asociata cu pardoselile. Iata ca pardoselile din pluta sunt de ce timp intrate pe piata, iar avantajele lor nu sunt deloc de neglijat.

Pluta este una dintre solutiile intrate mai recent pe piata produselor destinate placarii pardoselilor. Acest material este recoltat de pe arborele de pluta si este 100% ecologic. Stejarii de pluta nu sunt taiati, ci doar decojiti de scoarta periodic, fapt care face ca pluta sa fie considerata cea mai ecologica si regenerabila sursa pentru pardoseli (si chiar pentru decorarea peretilor). Aceasta creste la loc la fiecare trei ani.

Printre calitatile pardoselii din pluta se numara: proprietati ignifuge (impiedica propagarea focului), antimicrobiene, antialergice (reduc alergiile in casa). In plus, actioneaza ca o bariera impotriva insectelor.

Nu in ultimul rand, pardoselile din pluta se intretin usor si au o durata lunga de viata.

La fel ca lemnul, pluta poate fi finisata cu o varietate de vopsele si diverse modele, pentru a se integra in orice tip de ambient. Gratie durabilitatii sale (poate rezista si pana la 30 de ani), pluta poate fi utilizata in orice incapere.

Articole similare

Dezaburirea oglinzii din baie

Dan Mazilu

4 pasi pentru o veioza chic

Mihaela Calin

Cum să alegi cele mai potrivite soluţii pentru instalaţiile sanitare

casamea.ro

Lasă un comentariu