Image default
Home

Cada de baie din piatra

Persoanele care vor sa se simta unice si originale trebuie sa se inconjoare cu obiecte care au aceleasi caracteristici. Iar printre cele mai originale obiecte care pot asigura unicitate spatiului de locuit se numara cazile de baie din piatra.

Cada de baie din imagine este naturala, unica, spectaculoasa. O astfel de cada se realizeaza prin sculptarea unei bucati mari de piatra. Si cum natura nu produce pietre in serie, fiecare cada va fi unica prin forma, culoare si dimensiuni. Ca atare, fiecare client poate sa achizitioneze o cada care sa fie diferita de toate celelalte modele disponibile.

Citeste si: 10 bai spectaculoase cu cazi rotunde

O cada de baie din piatra se va integra perfect intr-o baie rustica sau de inspiratie traditionala. In plus, cu o cada din piatra puteti „rupe” lemnul (adica finisajele si elementele de decor) cu alte materiale naturale.

Aceasta cada a fost realizata de Stone Forest (stoneforest.com), mai exact, de niste artizani tineri, care folosesc tehnici speciale de prelucrare a pietrei, astfel incat sa obtina obiecte unice.

Citeste si: Cazi de baie freestanding 

Articole similare

Few brilliant ideas for your living room sofa

Sânziana Iaru

Sfaturi Pentru Folosirea Fierastraului Circular

comunicat de presa

5 pasi – cum sa-ti reconditionezi dulapurile de bucatarie?

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu