Image default
Calatorii LifeStyle

Bunatati bio

Ci despre un alt fel de relaxare, prin mancare buna si foarte sanatoasa, preparate raw vegan, cu alte cuvinte, o terapie gastronomica.

Dupa cum spune si echipa restaurantului Raw.Z, acesta este “o casa bucuresteana in care sarbatorim viata in toate felurile in care ne pricepem s-o facem.

La vie en raw.z a aparut ca manifestare directa a dorintei Andreei Lazarescu de-a face trei lucruri: de-a reuni intr-un singur magazin toate ingredientele, superfoods-urile, ustensilele, cosmeticele comestibile, gadget-urile, cartile, filmele si zorzoanele pe care si le poate dori un raw vegan; de-a le darui raw veganilor undita, adica de-a organiza cursuri de hrana vie, potlucks, grupuri de discutii raw, recenzii de carte raw etc; de-a face raw food accesibil tuturor, caci Andreea si-a propus sa aduca in magazin produse raw din ambele extreme… financiare: cele mai bune ingrediente organice, crude, salbatice, pure si, totodata, cele mai ieftine ingrediente cu calitatea si originea controlata; astfel incat raw sa poata deveni obisnuinta zilnica a oricarui pamantean, indiferent de situatia sa materiala.”

Noua ne-a placut si stilul eclectic, foarte cool, al restaurantului, modul in care cartile, produsele, si nu in ultimul rand mancarea, se impletesc in acelasi loc. Cred ca déjà ai pus mana pe telefon sa faci o rezervare, nu? Afla mai multe pe www.rawz.ro si pe www.bucuriebunastarehrisca.blogspot.com

Articole similare

Ce nu stii despre detergentii de rufe

Elena Virlan

Detartrajul cainelui sau pisicii: cand si cum?

ORTOVET

Cat de daunator este praful?

Elena Virlan

Lasă un comentariu