Image default
Amenajare bucatarie Practic

Buget minim pentru transformarea unei bucatarii

Chiar daca albul este recomandat atunci cand ne confruntam cu probleme ce tin de proportii si spatii restranse, utilizat in exces isi pierde din farmec, creand o atmosfera monotona, stearsa. Drept urmare, schimbarile au vizat in primul rand introducerea unor pete de culoare contrastante, dar placute ochiului.

Prima transformare a avut loc la nivelul pardoselei, de altfel aceasta a reprezentat si cea mai costisitoare investitie.

In locul gresiei care imita piatra de travertin au fost montate placi in doua culori, alb si negru, cu rolul de a distrage atentia de la forma alungita a bucatariei.

Pasul urmator a fost acela de a schimba culoarea dulapurilor suspendate intr-o nuanta mai lucioasa si mult mai indrazneata. Detaliile metalice au fost pastrate. Pentru a le schimba culoarea au fost introduse in apa fierbinte astfel incat curatarea lor sa se faca mult mai usor.

Ultima transformare a suferit-o peretele ingust care face legatura intre diningul improvizat si zona de gatit. Acesta a capatat o culoare intensa, de avocado electric si prin intermediul sau intreaga bucatarie a capatat noi valente.

Un aport semnificativ l-au avut, in final, si elementele decorative menite sa intregeasca si sa personalizeze spatiul dupa firea beneficiarului.

Articole similare

O bucatarie vintage – cadru de poveste pentru dimineata de Craciun

Ana-Maria Oancea

In sezonul rece caldura vine de la Brico Depot

comunicat de presa

Design de apartament fara detalii elaborate

Oana Voicu

Lasă un comentariu