Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Bucatariile compacte, solutia ideala pentru spatiile foarte mici

De cele mai multe ori, locuintele foarte mici nu permit alocarea unei incaperi pentru amenajarea bucatariei. In acest context, bucatariile compacte rotative reprezinta una dintre cele mai bune variante.

Apartamentele si garsonierele foarte mici, precum si spatiile limitate de la mansardele caselor ne obliga sa alegem solutii foarte practice de amenajare si utilare. Asa s-a dezvoltat conceptul de bucatarie compacta, care ocupa o suprafata extrem de mica, dar care satisface cerintele esentiale de functionalitate

Bucataria compacta poate fi amplasata in zona de zi, intr-un hol locuibil sau intr-un balcon inchis, daca se doreste salvarea spatiului din camera.

In general, bucatariile compacte au design minimalist si inglobeaza: chiuveta, plita, mini frigider si spatiu pentru depozitarea ustensilelor de gatit. In aceeasi categorie intra si bucatariile compacte rotative, care permit incorporarea veselei si a cuptorului cu microunde. Modelele mai mari sunt prevazute cu cuptor sau masina de spalat vase.

Bucataria compacta rotativa reprezinta o solutie excelentea pentru locuintele de burlaci, pentru familiile tinere fara copii, pentru persoanele care locuiesc ocazional intr-un apartament sau garsoniera, sau pentru persoanele care petrec foarte putin timp acasa, prin urmare folosesc bucataria extrem de rar.

Astfel de bucatarii se pot realiza pe comanda, de catre o firma de proiectare (pentru a se armoniza mai bine cu stilul si cromatica interiorului) sau pot fi cumparate de-a gata.

Articole similare

O singura canapea si sase designuri diferite

Madalina Constantin

Veselie în locuința ta

casamea.ro

Advertorial: Dirt Devil Spider M607 este plăcerea nevinovată a acestui sezon

casamea.ro

Lasă un comentariu