Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Bucatarii moderne cu accente retro

Nu ne mira, asadar, aducerea in atentie a bucatariilor din anii ’50, o perioada plina de culoare, cu aroma de shake si ecouri de rock’n’roll. Cel putin la asta ne gandim cand privim imaginile din galeria de mai sus, care ne infatiseaza bucatarii in care ne-am petrece cu drag timpul pregatind masa si intretinandu-ne musafirii.

Atmosfera retro a unei bucatarii din anii ’50 poate fi reconstituita cu ajutorul inconfundabilelor aragazuri si frigidere masive, cu forme rotunjite si adesea vesel colorate.

Scaunele inalte, linoleumul in carouri si vesela colorata sunt tot atatea moduri prin care poti da un aer retro bucatariei tale.

Specifice modei retro sunt culorile puternice, folosite cu multa creativitate si indrazneala in diverse modele si combinatii. Reprezentative sunt rosul, albastrul, verdele, dar si turcoazul, portocaliul si nuantele pastelate, care isi gasesc usor locul in bucatariile moderne.

Si adeptii tonurilor neutre pot gasi inspiratie pentru a-si amenaja bucatariile dupa moda anilor de glorie ai frigiderelor Smeg. Un astfel de frigider poate fi chiar de ajuns pentru a transforma orice bucatarie intr-un decor retro.

 

 

 

Articole similare

Studio Aiko – propuneri de amenajari interioare

RL online

Decor guvernat de culoarea verde

casamea.ro

Cum alegi stilul casei tale

Elena Turcu

Lasă un comentariu